Telefoonnummer

+32 (0) 473 473 979

Email

info@totallyzenreflexologie.be

Openingstijden

ma, di, woe, vrij: 19u30 - 22u00 + do: 7u30 - 17u00

Sinds 2003 ben ik als administratief bediende werkzaam, dus Totally Zen is mijn ‘kindje’ die ik run in bijberoep.

Puur uit interesse volgde ik een cursus Hot Stone massage. Daar heeft het virus voor massage me gebeten en kort daarna volgde er een cursus Wellness Wetenschappen en een cursus ontspanningsmassage.

Ik maakte later kennis met de reflexpunten en de energiestromen van de voet in een cursus voetreflexologie. Hier leerde ik dat de eigen genezingskracht van het lichaam kan gestimuleerd worden door bewerking van deze reflexpunten. Stress en spanningen worden hierdoor ook verlicht, waardoor het immuunsysteem sterker wordt.

Deze cursussen heb ik allen met succes beëindigd en om op de hoogte te blijven van alle ‘nieuwigheden’ binnen de wereld van reflexologie heb ik mijn erkenning aangevraagd en gekregen bij BeVo, de beroepsvereniging van reflexologen België. Hierdoor verplicht ik mezelf er ook toe om regelmatig bijscholing te blijven volgen. Intussen ben ik niet langer enkel erkend reflexoloog bij BeVo, maar ben ik ook voorzitter van deze beroepsvereniging geworden.

Naast mijn full-time job en het voorzitterschap van de beroepsvereniging, ben ik ook echtgenote en mama van 2 kinderen. Maar eens de deur van het kabinet toe gaat, krijg jij als cliënt alle aandacht zodat je je thuis voelt vanaf het eerste contact.